Što me posebno zanima osim škole

Rita Nikolić

Iskreno, škola me baš i ne zanima, ali znam da mi je ona potrebna za budućnost. Radim onoliko koliko trebam, no znam da mogu puno više. Ove godine upisujem srednju školu, zato ću se više potruditi.

Sport je ono što me zanima najviše. Sport je moj odmor od svega! Kada moram učiti cijeli dan ili kada sam opterećena zbog škole, samo odem na trening i svi moji problemi nestanu. Postajem opuštena i vedra. U košarkaškome klubu imam prijateljice koje smatram svojom drugom obitelji. Zajedno preživljavamo naporne kondicijske treninge i treninge snage. Koliko god da nam je trening naporan i težak, uvijek ih pretvaramo u zabavu. Imam i najbolje trenerice na svijetu koje bi sve dala za svoje igračice.

Prijatelji su mi također važni. Na njih uvijek mogu računati. Volim izlaziti s njima i bez njih nema zabave. Vrijeme u njihovu društvu začas proleti. Smijemo se, brbljamo, ponekad se i posvađamo, no brzo se i pomirimo.

No obitelj mi je na prvome mjestu. Njima najviše vjerujem Oni su moj veliki oslonac i motivator.  Ne slažemo se uvijek, no ja ih volim bez obzira na sve.

U mome životu sve se vrti oko škole, košarke, prijatelja i obitelji. Sve je to što me zanima i što me gradi kao osobu. Svi od mene očekuju da ih ne razočaram. Potrudit ću se da tako i ostane.

Rita Anđela Nikolić