Završetak projekta

Različitost obogaćuje

U OŠ „Ivan Goran Kovačić“ 19. 10. 2023. obilježen je svečanim programom i druženjem uz igru i zabavu završetak projekta Djeca za cool djecu i Dan tolerancije. Gosti su bili članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Regoč, a domaćini učenici i učitelji škole

Na samom početku učenica 5.a razreda Cvita Marić pozdravila je nazočne goste, a zatim su učenici Karlo Živić, Hrvoje Zvirotić, Lana Pudići Vita Pavelić recitirali pjesmu Što je tolerancija? i Tajna boljeg svijeta.Nakon kratkoga programaravnatelj škole Zlatko Bagarić pozdravio je sve sudionike događaja. Zatim je uslijedilo razgibavanje i ples pa sportske aktivnosti: kuglanje i ritmička glazbena igra. Nakon što su svi sudionici sudjelovali u objema igrama, prvi dio susreta je završio.

U drugome dijelu sudionici su bili podijeljeni u nekoliko skupina. Dobili su veliki bijeli papir koji su trebali ispuniti zajedničkim crtežima, porukama i simbolima. Večer je bila bogata, ispunjena novim poznanstvima, druženjem i učenjem kroz igru i zabavu.

Vita Pavelić