Sve može, hoće i zna

Elena s mentoricom
Elena  Wachtler i njezina mentorica profesorica Marija Matić

Elena Wachtler učenica je 8. b razreda. Prošle je godine ostvarila mnogo uspjeha na natjecanjima, smotrama i susretima. Sve je to postigla radom i učenjem, ali i darovitošću kojom ju je Bog nagradio.

Sve je počelo s Cernikom i prvim odlaskom na Susrete malih pjesnika Slavonije i Baranje.

Kasnije su slijedile pripreme za natjecanja.Za sve se predmete pripremala, ali je najzadovoljnija onim postignutim na natjecanju iz hrvatskog jezika. Bila je prva na Županijskom natjecanju u Novoj Gradiški i tako si osigurala mjesto na Državnom natjecanju u Šibeniku. Za natjecanje se pripremala cijele godine, mentorica Marija Matić, predano je s njom vježbala i radila i što je vidljivo iz postignutih rezultata.

S istom mentoricom, kao novinarka radijske emisije, pozvana je na državnu smotru LiDraNo u Primoštenu. I tamo je mnogo naučila o novinarstvu i ulozi medija.

Uza sve uspjehe našla je vremena i za biologiju. Mentorica joj je bila Ivana Bešlić koja ju je podupirala i učinila sve kako bi ostvarila željene uspjehe. Budući da je na Županijskom natjecanju bila prva, dospjela je i u Šibenik na Državno natjecanje. I to iskustvo pamtit će po seciranju lignje.

Svi smo ponosni na Elenin uspjeh zato što je predstavila našu školu u dobrom svjetlu u cijeloj državi. Sretni smo što je od svojih mentorica naučila kako koristiti i prenijeti stečeno znanje. Sada ona nama pomaže pri razumijevanju i svladavanju gradiva. Elena je vrlo sretna i zadovoljna svime što je dosad postigla.

Martina Pavičić

4 Comments on “Sve može, hoće i zna”

  1. Elena je učenica u mome razredu i jako sam ponosna na nju. Sigurna sam da bi svatko htio imati takvu odličnu učenicu. Elena je uvijek naš uzor i voljna je pomoći učenicima. Nadam se da će nastaviti svoje sjajne uspjehe i proširivati svoje znanje. Elena slijedi svoje snove!

  2. Svaka čast Eleni! Elena je puno toga postigla i jako je pametna i drago mi je što ide sa mnom u razred. Uvijek nam nastoji pomoći i založit se za svoj razred. Želim joj čestitati na njezinim uspjesima.

  3. Mislim da učenici s talentima i sposobnostima trebaju iskazati sebe kako bi postigli uspjeh.

Comments are closed.