Izvještaj s priredbe

Radost Božića u igri i veselju

U našoj školi održala se 20. 12. Božićna priredba na kojoj su sudjelovali učenici svih uzrasta. Pjevalo se, plesalo, recitiralo, glumilo. Ravnatelj Zlatko  Bagarić sve nas je pozdravio i zaželio sretan Božić i novu godinu. Na priredbi smo imali i goste studente na praksi koji su s učenicima izvodili prigodne točke.  Najbolji dio priredbe bio je proglašenje pobjednika božićnih igara. U školskim božićnim igrama sudjelovali su učenici od 4. do 8. razreda u različitim disciplinama, a to su košarka, rukomet, nogomet, preskakanje vijače i bacanje obruča.

Najuspješniji u pojedinim disciplinama  bili su  nagrađeni medaljom, a najbolji razred nagrađen je peharom. U košarci su bili najbolji učenici 7.a, u rukometu  5.a, u nogometu 8.b razrednoga odjela, u preskakanju vijače isto učenici 8.b,  u bacanju obruča 5.a. Na kraju je uslijedilo proglašenje najboljih razreda: treće mjesto zauzeli su učenici 5.b , drugo mjesto 8.b, a prvo mjesto 5.a razred. Kad smo to čuli, veselju nije bilo kraja. Bili smo presretni! Dok smo se natjecali u raznim igrama, bili smo jako složni i puno smo se trudili. Taj se trud isplatio i za nagradu smo dobili pehar i slatkiše.

Svi su učenici i učitelji pridonijeli ugodnom ozračju kako bi nam i ovo polugodište završilo u božićnom duhu, veselju i radosti.

Sara Lucija Karlović