Županijsko natjecanje učenika četvrtoga razreda

Sretni i ponosni matematičari

Pobjednička ekipa
Pobjednička ekipa: Zara Andrić, Bruno Živić, Davor Štivić, Fran Horvat i Petra Matijević

Ekipa učenika četvrtih razreda na Županijskom natjecanju iz matematike osvojila je prvo mjesto. Natjecanje se održalo 12. svibnja 2018. godine u Osnovnoj školi  „ Antun Mihanović˝ Slavonski Brod. Našu ekipu predstavljali su učenici  Zara Andrić, Petra Matijević i Fran Horvat iz 4.b razreda te Bruno Živić i Davor Štivić iz 4.a razreda.

Testovi iz matematike imali su tri vrste zadataka : „najlakše˝, „malo teže˝ i „najteže˝. Odmah smo počeli rješavati najlakše zadatke, no kada smo ih završili, shvatili smo da nam je to oduzelo puno vremena, stoga smo se podijelili u dvije skupine i tako nastavili rješavati preostale zadatke. Kada smo završili, predali smo testove, potom nas je učiteljica Andrea Fajdetić  počastila ukusnim sladoledom.

Kad su stigli rezultati, svi smo bili znatiželjni i uzbuđeni. Tada nas je voditeljica programa proglasila pobjednicima natjecanja. Bili smo oduševljeni i nismo mogli vjerovati da smo tako dobri. To je sigurno veliki uspjeh za nas, za učiteljicu koja nas je dobro pripremila i za našu školu. Svima nam je ovo bio poticaj da se više posvetimo učenju matematike u višim razredima.

                                                                                                                                    Zara Andrić