Večer engleskoga jezika

Učenici koji su pobijedili u pojedinim aktivnostima dobili su diplome

Ove se godine prvi put u školi održala večer engleskoga jezika koju su za nas osmislili učitelji Frankopan Mariano Klarić, Fabijan Cindrić i naša učiteljica Iva Šimić. Sudjelovanje u večeri engleskog jezika bilo je dobrovoljno za sve učenike škole. Učitelji su nam priredili različite aktivnosti: spelling bee, escape room, kahoot, božićne karaoke i misterij ubojstva.

Zabavne karaoke

Osim misterija ubojstva i božićnih karaoka, aktivnosti su bile organizirane u obliku natjecanja. Nagrada je bila priznanje, a neki su dobili i linoladu. U escape room pobijedila je ekipa u kojoj sam ja sudjelovao i dobili smo priznanje. Spelling bee je organiziran za svaki razred posebno. Od osmih razreda pobijedila je Petra Jelić, učenica 8.a razreda. U kahootu je pobijedio par iz 6. razreda. Nisu svi morali sudjelovati u svim aktivnostima. Najdraže aktivnosti su mi bile escape room i misterij ubojstva.

Uz vafle i cedevitu sve je ljepše

Dok su te aktivnosti trajale, učenici osmih razreda pripremali su vafle, kokice, čaj i cedevitu i na kraju večeri svi smo se zajedno počastili i podružili. Bilo je jako zabavno i zanimljivo. Bez obzira što sljedeće godine krećem u srednju školu, htio bih nagodinu opet doći i ponoviti ovaj događaj.

                                                                                                                                              Gašpar Pavlović