Anketa – sjećanje na školu

Sto godina prošlo je od kada se u prostorima naše škole kontinuirano održava nastava. Brojne generacije učenika, učitelja i djelatnika provele su određeno vrijeme u školi, a njihova sjećanja su im podsjetnik na te dane.  Zato smo sadašnje djelatnike i učenike pitali po čemu će pamtiti školu.

Pročitajte što su odgovorili!

Tomislav Lačić – učitelj informatike

Školu ću  pamtiti po odličnoj suradnji s učenicima i kolegama na različitim zanimljivim školskim projektima.

Simon Bošnjak Mulac – učenik

Pamtit ću školu po nepodopštinama koje smo radili, po veselim trenutcima s prijateljima iz razreda, po učiteljima.


Ljubica Bagarić – učiteljica razredne nastave

Cijeli radni  vijek  provela sam u ovoj školi, na poslu koji zaista volim. Školu ću pamtiti po ljudima sa kojima sam provela sve to vrijeme. Putovanjima na zanimljive edukacije  i razne izlete. Razgovorima i razmjenama iskustava s kolegama kako bismo što kvalitetnije radili s učenicima. I naravno,  mnogim generacijama učenika s kojima sam imala odličan odnos, koji su bili moja inspiracija i ponos.

Renata Majdandžić – učiteljica tehničke kulture

Školu ću pamtiti po iskustvu koje sam stekla tijekom 31 godine rada. Pamtit ću po svojim suradnicima, kolegama od kojih su neki u mirovini, s nekima još radim, a neki su tek došli pa ćemo se tek bolje upoznati. Po generacijama učenika, posebice generacijama kojima sam bila razrednica. Nekad i po lošim situacijama,  ali ipak bilo je više onih lijepih.


Snježana Mitrović – učiteljica glazbene kulture

Po lijepim uspomenama i zadovoljstvu rada u razredu. Po bezbroj generacija koje sam ispratila. Bilo je prekrasnih generacija, a svaka od njih imala je  nešto posebno.

Branka Tomas – teta spremačica

Školu ću pamtiti najviše po djeci jer volim ovdje biti s njima i vidjeti ih vesele, posebice kad pjevaju. Sretna sam kada su zadovoljni i kada im je lijepo u školi.

Anketu osmislile i provele Elena Rajković i Dora Musić